Skoči na glavno vsebino

Prireditev »Zapojmo skupaj«, katero že vrsto let posvečamo našim malim in velikim umetnikom, je bila in je ponovno pokazatelj izredno kvalitetnega dela celotnega kolektiva Vrtca Zarja.

Da Slovenci radi prepevamo potrjuje naša bogata tradicija zborovskega petja, saj ravno prepevanje in druženje ob glasbi že dolga stoletja krepi slovenski narod, v zavedanju na ohranjanju maternega jezika ter slovenske kulture.

K tej miselnosti stremimo tudi v našem vrtcu in tako poskušamo ohranjati ljubezen do rodne besede in prepevanja, ki vnaša v naša življenja radost, veselje, sproščenost, toplino, razumevanje, sprejemanje … V širšem pomenu besede ohranjamo ljubezen do glasbe, ki nas na prav poseben način notranje bogati in povezuje tudi v vsakdanjem življenju.

Čudoviti večer so poleg otrok polepšali tudi člani glasbene skupine vrtca, kakovostna izvedba celotne prireditve pa je občinstvu pustila nepozabne občutke in trajne spomine na nekaj edinstvenega, nekaj kar je samo naše in nas bo še dolgo spremljalo v vsakdanjih mislih.

Ravnateljica, Mateja Kobal

Utrinki s prireditve “Zapojmo skupaj”

 

 

 

Dostopnost