Skoči na glavno vsebino

Na čudovito potovanje skozi pravljični december, polno prijetnih utrinkov, so naše otroke tokrat popeljala številna pravljična bitja.  Vsak dan so nam popestrili s prijetnimi presenečenji, ob katerih smo skupaj doživljali posebne čarobne trenutke. Izmed vseh, pa je naša dogajanja v oddelkih letos še nekoliko bolj popestrila ravno Mojca Pokrajculja, ki je poleg otrok v vrtec povabila tudi svoje prijatelje.

Ob pomoči staršev iz posameznih enot se je v drugi polovici decembra pripravila gledališka predstava z naslovom »Mojca Pokrajculja med prazniki«. Otroci so predstavo spremljali z velikim navdušenjem, se vključevali v dialoge ter izredno čustveno podoživljali dogajanje v Mojčinem piskrčku. Tudi s strani odraslih so bili podani pozitivni odzivi vsem nastopajočim, ki so nam vsem skupaj z veliko dobre volje in v želji po sodelovanju v nastajanju le tega, polepšali marsikateri popoldan in tudi kasneje večer.

Izrekamo pohvalo vsem staršem, ki so sodelovali pri ustvarjanju še ene od čudovitih zgodb našega vrtca in se jim zahvaljujemo za izkazano zaupanje.

Kolektiv vrtca Zarja z ravnateljico Matejo Kobal

Dostopnost