Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

kot ste verjetno že zasledili iz medijev oz. sredstev javnega obveščanja, je vlada RS na današnji dan podala informacijo o podaljšanju zaprtja vseh vzgojno izobraževalnih ustanov do nadaljnjega. Trenutne razmere širom sveta in seveda tudi v Sloveniji so namreč še vedno nepredvidljive in ravno iz tega razloga je težko predvideti, kdaj bodo razmere dovolj varne, da se bo lahko pričelo odvijati normalno delovanje in življenje v vrtcih. Zaprtje bo zagotovo trajalo še nekaj časa, na Ministrstvu za šolstvo so po poročanju TV Slovenija potrdili, da ukrep o zaprtju slovenskih šol in vrtcev ne bo prenehal 17. aprila, temveč bo veljal do preklica.

Zahvaljujemo se vam za vašo podporo, o nadaljnjem dogajanju in vseh pomembnih odločitvah pa vas bomo obveščali kot do sedaj preko spletne strani vrtca in predstavnikov sveta staršev.

Pomembno je, da ostane v tem času naša skupna in prvenstvena skrb, da ohranjamo tako fizično kot duševno zdravje, da skrbimo tako zase kot za vse okoli nas, še posebej pa za tiste, ki so najbolj ranljivi. Kakor doslej, je tudi v prihodnjih dneh zelo pomembno, da se vsi vedemo odgovorno in dosledno upoštevamo navodila, saj lahko prav vsak od nas pomembno prispeva k zajezitvi novega virusa.

»Če ni nujno potrebno, da se odpravimo od doma, OSTANIMO DOMA.«

Želimo vam veliko zdravja, notranje motivacije, pozitivne naravnanosti in dobrega počutja. Verjeti moramo, da bomo le s skupnimi močmi premagali epidemijo in se tako čim prej vrnili na pota običajnega vsakdanjega življenja.

Ravnateljica, Mateja Kobal

Dostopnost