Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši

V okviru sodelovanja med vrtcem in družino vsako leto organiziramo izobraževanje iz področja, ki je trenutno aktualno in predvsem dobrodošlo pri vzgoji predšolskih otrok.

Zaradi trenutne situacije smo se ob pričetku leta odločili, da podpremo program ŠOLE ZA STARŠE in tako kakovostne vsebine širimo tudi v času, ko so naše vsakdanje aktivnosti nekoliko omejene.

V vrtcu se zavedamo dejstva, da vsak starš želi svojemu otroku najboljše, da mu želi nuditi oporo, predstavljati zanj navdih in predvsem delovati v vlogi osebe kot dober vzgled našim bodočim generacijam. Ker pa se to ne zgodi kar čez noč, temveč je za to potrebno vložiti kar nekaj truda in napora, vam pošiljamo program spletnih predavanj za starše v mesecu januarju ter februarju, kot eno od idej na poti premagovanja ovir, ki se nam postavljajo v vlogi starša.

Vsako predavanje bo ob določenem terminu brezplačno predvajano na kanalih POZITIVNE PSIHOLOGIJE za boljše življenje, vas pa vabimo, da se prijavite na njih (lahko na enega ali vseh deset) in tako izkoristite priložnost za skupno učenje ter raziskovanje svojih notranjih moči pri vzgoji vaših/naših otrok.

Prijavo lahko izvedete na naslednji povezavi: https://maratonpozitivnepsihologije.si/sola-za-starse/

Veseli bomo vašega odziva, da skupaj Izkoristimo priložnost ter si ogledamo strokovna in kvalitetna predavanja.

Program spletnih predavanj za starše – POZITIVNA PSIHOLOGIJA  za boljše življenje

 

Ravnateljica, Mateja Kobal

Dostopnost