Skoči na glavno vsebino

Ob vstopu v veseli december, ko se prižgejo v vseh enotah našega vrtca praznične luči in jih obsvetijo s čarobnostjo tistih drobnih a srčnih trenutkov, smo zelo veseli,  da lahko povabimo TISTE, ki so skupaj z nami ustvarjali različne zgodbe skozi celo leto.

Glasbena skupina Vrtca Zarja je poleg lučk že pričarala pravo pred praznično vzdušje z izvedbo mini koncertov za male in velike otroke.

Tudi letos nas bo skozi čarobni mesec popeljala skupna pravljica, in sicer Božične potičke za vse, katere rdeča nit je dobrota, dobrodelnost, medsebojna pomoč in druženje ter ustvarjanje tistih trenutkov, ki pobožajo naša srca.

Pri ustvarjanju čarobnega vzdušja nam je na pomoč priskočilo kar nekaj dobrih ljudi, in sicer babice in dedki pri izdelavi venčkov, mamice pri poslikavi praznične dekoracije. Tudi z dijaki Srednje gostinske šole v Celju so se družili otroci starejših skupin in skupaj pripravljali okusne dobrote za praznični bazar.

Nekaj utrinkov ob nastajanju naše pravljične zgodbe si lahko ogledate v priloženi galeriji, ki jo bomo skozi ves december dopolnjevali.

Ravnateljica, Mateja Obrez

Dostopnost