Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, prvi teden ob ponovnem odprtju vrtca je za nami, ki je minil dokaj mirno in v sproščenem vzdušju. To nam je uspelo predvsem ob pomoči staršev, pozitivni naravnanosti otrok in odraslih v vrtcu.

Do konca meseca maja bo delovanje vrtca še vedno potekalo v skladu s sprejetimi ukrepi, ki smo jih objavili v preteklem tednu. Poslovalni čas je spremenjen in prilagojen potrebam oddelkov, zato upoštevajte uro prihoda/odhoda, ki ste jo navedli ob prijavi. Bodite pozorni tudi na zdravstveno stanje vašega otroka in nas sproti obveščajte o morebitnem pojavu bolezni.

Vsem ostalim, ki ste lahko še uredili varstvo doma, pa ISKRENA HVALA za razumevanje in pomoč, saj smo le tako lahko vzpostavili pogoje za ponovno odprtje vrtca.

Seveda nas misli peljejo oz. usmerjajo kako naprej v juniju in zato pozivamo vse starše, ki do sedaj še niste podali informacije o tem, kdaj bo vaš otrok ponovno vključen v vrtec, da to storite z izpolnitvijo PRIJAVNICE, ki nam jo lahko posredujete na e-naslov: vrtec.ce-zarja@guest.arnes.si

O vseh nadaljnjih informacijah vas bomo pravočasno obveščali preko spletne strani vrtca.

Ravnateljica, Mateja Kobal

Dostopnost