Skoči na glavno vsebino

Dragi otroci, spoštovani starši in sodelavci Vrtca Zarja …

polni pričakovanj ter strokovnih izzivov, pogumno vstopamo v novo šolsko leto. Ena od osnovnih smernic, katere mnoge nas bodo vodile ter usmerjale čez prihodnje dni, mesece in leto, bo prav gotovo zavedanje, da je ključ do uspeha predvsem osredotočenost na stvari, ljudi, dogodke, ki nas privlačijo, zanimajo, nam dajejo pozitivno energijo, nam vlivajo moč in krepijo samozavest … skratka ohranjajo v nas človečnost in ne tisto, česar se bojimo.

Kot že vrsto let poprej, tudi tokrat odpiramo vrata igralnic samo za vas v zavedanju, da podobno privlači podobno, dobro privlači dobro … Toda ali bi lahko brez različnega prepoznali nasprotja, brez različnega cenili najboljše, brez različnega razvijali ustvarjalnost, skratka brez različnega sprejemali vsakega otroka v svoji primarni biti – biti edinstven, samosvoj … Najbrž ne.

Iskrena zahvala za vaše izkazano zaupanje, in ker nas podpirate v spoznanju, da je življenje polno dragocenih trenutkov, ki se jih premalokrat zavedamo v hitenju minljivosti vsakega novega dne. Naj bo teh dragocenih trenutkov v letu, ki je pred nami čim več, tako v vrtcu kot v vašem domačem okolju.

Strokovni delavci Vrtca Zarja skupaj z ravnateljico Matejo Kobal

 

 

 

Dostopnost