Skoči na glavno vsebino

»Živimo v hiši, ki jo vsak dan napolnimo z veliko ljubezni,                                                                               obilo razumevanja in medsebojnega spoštovanja.

Ne žugamo, temveč s prsti rišemo, se povezujemo in malokrat gledamo na uro.

Že pred leti smo prenehali igrati resnost in se raje resno igramo, veliko se pogovarjamo, spodbujamo, smo radodarni s pohvalami in puščamo za sabo pozitivne sledi … sledi pravega prijateljstva.«

 

Ker si v Vrtcu Zarja želimo, da ohranjamo pristne vezi tudi v prihodnje, da spletamo nova in ohranjamo stara prijateljstva, smo ob slavnostni otvoritvi igrišča enote Iskrica povabili številne goste, med katerimi sta nam nekaj besed namenili tako gospa podžupanja, Breda Arnšek, kot predstavnica Ministrstva za okolje in prostor, gospa Bernarda Podlipnik.

Čaroben in nepozaben dopoldan pa so pričarali glasovi otroških pevskih zborov iz posameznih enot, ki se jim je tudi tokrat pridružila glasbena skupina Vrtca Zarja.  

Dogodek je bil posvečen tako malim kot velikim otrokom, ki so želeli ponesti v svet misel, da vsak zase ustvarja le delček, skupaj pa VELIKO.

Želimo si, da to VELIKO ponazarja našo družino z imenom Zarja tudi v prihodnje in da se zavedamo, da je na svetu vsega dovolj za vse. Le če imamo OČI, da to vidimo, SRCE, da to zmoremo in znamo doživeti in ROKE, ki s spoštljivim odnosom tako do sebe kot drugih, sprejemamo to VELIKO kot največje bogastvo tega sveta, kot nekaj kar nas notranje bogati in povezuje.

Video posnetek o dogajanju na igrišču ob otvoritvi, si lahko ogledate TUKAJ.

Ravnateljica, Mateja Obrez

Dostopnost